top of page

Stolni tenis

DRŽAVNO PRVENSTVO OSNOVNIH ŠKOLA U POREČU

Učenice naše škole (ANJA VUČINIĆ,SARA ČALE, FRIDA ČUŽE i HANA ARAPOVIĆ) i njihova mentorica Magda Bujan krenule su na državno prvenstvo koje se održavalo u Poreču od 22. travnja - 24. travnja 2018.godine. Učenice su postigle odlično 5. mjesto u stolnom tenisu. Imali smo priliku čuti njihove dojmove i po njihovim

 riječima i razmišljanjima bilo im je jako lijepo te bi se opet htjele okušati u nečemu sličnome. Osim stolnog tenisa imale su priliku bodriti ostale sportaše te sudjelovati u predavanju poznatog hrvatskog veslača Damira Martina na temu pravilnog sportskog ponašanja.

STOLNOTENISAČI NA PRVENSTVU GRADA ZAGREBA

TRI SUSRETA – TRI POBJEDE

 

Drugi vikend u listopadu na Zagrebačkomu je velesajmu bio rezerviran za natjecanje osnovnoškolaca Grada Zagreba u stolnome tenisu. Natjecanje se održalo u sklopu Sport Festa Zagreb 2017.,  a sudjelovala je i naša škola – prošlogodišnji nositelj titule prvaka Zagreba za djevojčice. Predstavljale su nas muška i ženska ekipa. Žensku su ekipu sačinjavale Hana Arapović, Anja Vučinić i Sara Čale, a mušku Sven Klasić, Filip Kumar, Martin Pupić i Jan Klasić.

Djevojčice su u tri susreta izvojevale tri pobjede te će, kao ovogodišnje prvakinje Grada Zagreba, sudjelovati na državnome prvenstvu. Muškoj ekipi to ove godine, nažalost, nije pošlo za rukom te se nisu uspjeli plasirati u daljnje natjecanje. 

 

Sara Čale, 8. b

PONOVNO PRVE U ZAGREBU

U srijedu, 15.2.2017. održana je završnica natjecanja u stolnom tenisu za osnovne škole. Naše učenice u sastavu Hana Arapović (6. c), Greta Marić (8. a), Paula Škalec (8. a) i Anja Vučinić (6. c) osvojile su prvo mjesto i tako se plasirale na Državno prvenstvo u Poreču. Bravooooooo!!!!

Učenici naše škole 7.2. 2017. nisu izborili završnicu, ali su ispali iz daljnjeg natjecanja tek u četvrtfinalu. Nastupili su u sastavu Igor Vulelija (8. b), Filip Kumar (4. c), Sven Klasić (4. a) i Jan Klasić (6. b). I njima čestitamo i vjerujemo da će i oni za koju godinu osvojiti medalje.

DRŽAVNO PRVENSTVO ŠKOLSKIH SPORTSKIH KLUBOVA

Nakon osvojenog prvog mjesta na prvenstvu grada Zagreba u stolnom tenisu za djevojčice, naša škola nastupila je na završnica Državnog prvenstva školskih sportskih društava osnovnih škola  u Poreču.  Državno prvenstvo održano je od 24.4.2016. do 26.4. 2016. Učenice su osvojile 5. mjesto,

Učenice su nastupale u sastavu: Hana Arapović 5c, Greta Marić i Paula Škalec 7a i Ana Zaninović 8c.

3
2
1

PRVAKINJE GRADA ZAGREBA U STOLNOME TENISU

Hana Arapović (5.c), Greta Marić i Paula Škalec (7.a) te Ana Zaninović (8.c) pod vodstvom svoje trenerice, profesorice Magde Bujan osvojile su 19. veljače 2016. PRVENSTVO GRADA ZAGREBA U STOLNOME TENISU i  plasirale se na DRŽAVNO PRVENSTVO.

Čestitamo  našim darovitim učenicama i njihovoj trenerici na ovom velikom uspjehu i želimo im mnogo uspjeha i sreće i na državnome natjecanju!

20160219_133846
20160219_134541
20160219_134539
img176_edited
img175

PRVENSTVO OSNOVNIH ŠKOLA GRADA ZAGREBA

Na Prvenstvu osnovnih škola Grada Zagreba u stolnome tenisu održanome 17.12.2015. u  Domu sportova učenice naše škole: Ana Zaninović (7.c) te sestre Hana (4.b) i Darija (8.b) Arapović u iznimno su jakoj konkurenciji stolnotenisačica osnovnih škola grada Zagreba osvojile  izvrsno 2. mjesto.

 

Čestitamo našim dragim učenicama na ovom velikom uspjehu i želimo im još mnogo dobivenih mečeva i osvojenih prvenstava

bottom of page