ALL ABOUT ANIMALS

O projektu:

Djeca su prirodno naginju životinjama, ali vještine poput ljubavi i ispravne brige za životinje nisu urođene sposobnosti. One se uče. Kad djeca nauče voljeti životinje, razvijaju suosjećanje s drugim živim bićima. Projekt potiče ljubav prema životinjama i  razvija ljudskih vrijednosti kao što su nježnost i strpljenje. Djeca koja se poučavaju brizi za životinje i njihovom poštivanju, uče osnove društvene vještine shvaćajući da nije u redu biti nasilnik prema slabijim bićima. 

Partneri:

Litva, Hrvatska, Latvija, Austrija, Malta, Poljska, Slovačka, Češka, Island

PREDSTAVILI SMO SE PARTNERIMA U PROJEKTU

SUDJELUJEMO U IZRADI LOGA PROJEKTA

Svaki partner u projektu izrađuje svoj prijedlog loga. Ovako smo to mi napravili.

1/3

OSMISLILI SMO I IZRADILI MASKOTU RAZREDA

Osmislili smo maskotu svoga razreda i pomoću vrijednih prstića naslikali ju na velikom papiru kako bi krasila našu učionicu. Kao maskotu odabrali smo konja koji je simbol moći, snage, slobode, izdržljivosti elegancije i plemenitosti.

1/5

NAŠA PRVA VIDEOKONFERENCIJA

Prvi smo puta sudjelovali na međunarodnoj videokonferenciji. Družili smo se sa školom i vrtićem iz Litve. Predstavili smo sebe, svoje ljubimce i našu maskotu - konja. Također, u online programu Colorillo dizajnirali smo maskotu, baš kao i naši prijatelji iz Litve. Bilo nam je zabavno, a posebno zanimljivo pričati na engleskom jeziku.

SLIKAMO DOMAĆE ŽIVOTINJE

ŠALJEMO POŠTU, PRIMAMO POŠTU

NAŠA DRUGA VIDEOKONFERENCIJA

SLIKAMO DIVLJE ŽIVOTINJE

IZRAĐUJEMO KODIRANE CRTEŽE ŽIVOTINJA

Izrađujemo kodirane crteže životinja koje ćemo poslati našim partnerima. Jedva čekamo da i nama stignu njihovi.

ŽIVOTINJSKA ABECEDA

Sudjelujemo u izradi zajedničke životinjske abecede. Naš je zadatak bio nacrtati životinje koje počinju slovima H, M i U. Za slovo H, naravno, izabrali smo našu maskotu konja koji se na engleskom kaže horse.

1/4

MI KROZ PROJEKT

Osnovna škola Ivana Cankara | Cankareva 10, Zagreb | +38513702048 | cankarica@os-icankara-zg.skole.hr

© Osnovna škola Ivana Cankara. Sva prava pridržana.