top of page
piano-1655558_1920.jpg

MUSIC DOESN'T NEED TO KNOW ANY LANGUAGES

etwinning.png
EU flag-Erasmus+_vect_POS.png

PUT U ESTONIJU

Na putovanju u Estoniju naši su učenici učili o njezinoj povijesti, razgledavali su grad te posjetili razne kulturne ustanove poput SMO Music museum i Art museum Kumu u Tallinu.

Posjetili su školu partnera te tamo prisustvovali otvorenju projekta. Dočekali su ih estonski učenici s nekoliko pjesama. Naši su učenici obišli školu te prezentirali svoj zadatak – prezentacija o Hrvatskoj i Zagrebu. Također, sudjelovali su na glazbenoj radionici gdje su naučili nove melodije, upoznali se sa sviranjem različitih instrumenata te s narodnim plesovima Estonije.

PUT U BUGARSKU

Dolaskom u Bugarsku naši su učenici upoznali školu partnera te razgledali grad Vidin. Bugarski učenici i učitelji su za njih i ostale partnere u projektu pripremili svečanost. Drugi dan, naši su učenici prezentirali našu školu i Hrvatsku. Zajedno sa svim sudionicima projekta posjetili su Belogradich gdje su vidjeli prelijepe stijene. Nakon toga su im bugarski domaćini priredili nastup njihovog KUD-a. Učenici su sudjelovali i u plesnoj radionici na kojoj su naučili različiti bugarske plesove. Na završnoj svečanosti dobili su prigodne darove i diplome o sudjelovanju.

bottom of page