top of page

Upis preostalih školskih obveznika u 1. razred on-line putem

Obzirom na pogoršanje epidemiološke situacije u Republici Hrvatskoj, Osnovna škola Ivana Cankara, Zagreb odlučila je dati svoj doprinos sprečavanju širenja zaraze Covidom 19 tako što će upis preostalih školskih obveznika

- našeg upisnog područja

- drugog upisnog područja, ali koji u OŠ I. Cankara imaju stariju braću ili sestre

realizirati on-line putem.

Roditelj će između 29.6. i 1.7. 2020. od Škole primiti elektroničku poštu koja će sadržavati sve dokumente neophodne za realizaciju upisa djeteta u 1. razred osnovne škole.

Zaprimljene obrasce je potrebno:

- popuniti traženim podacima

- ispisati ih pisačem i ovjeriti vlastoručnim potpisom

- potpisane dokumente skenirati

- skenirati presliku rodnog lista ili domovnice

- skenirati obrazac 5 (potvrdu djetetove spremnosti za školu) samo ukoliko dijete pripada drugom upisnom području

- skenirati potpisanu suglasnost/izjavu drugog roditelja za upis djeteta u našu školu u slučaju kad su roditelji rastavljeni

Gore navedene skenirane dokumente potrebno je poslati elektroničkom poštom na školsku adresu: cankarica@os-icankara-zg.skole.hr

U predmet elektroničke pošte roditelj je dužan upisati naslov: ZA UPIS U 1. RAZRED - ime i prezime djeteta

Po primitku roditeljskog maila sa skeniranim dokumentima Škola će potvrditi zaprimljenost pošte i time je postupak upisa uspješno realiziran.

Za sve roditelje koji kod kuće ili na poslu ne posjeduju scanner uređaj, savjetujemo na svoj pametni mobilni uređaj instalirati aplikaciju Tiny scanner (Google Play), koja fotografiran dokument pretvara u PDF format/skenirani dokument. Takav dokument moguće je na vrlo jednostavan način staviti u privitak elektroničke pošte.

Ukoliko pak roditelj nikako nije u mogućnosti realizirati upis svojeg djeteta navedenim elektroničkim putem, tada će mu biti osigurana mogućnost dolaska u školu u dogovoreno vrijeme. Ove roditelje molimo o tome obavijestiti edukacijsku rehabilitatoricu škole na mail adresu : iva.livic-kozina@skole.hr s kojom će dogovoriti termin dolaska u tjednu do 3.7.2020.

Ovime se otkazuju upisi u školskoj zgradi, najavljeni za 1.7.2020.!

Uz želje za dobrim zdravljem zahvaljujemo na Vašem razumijevanju i trudu kojeg ćete uložiti u realizaciju on-line upisa Vašeg djeteta!

Stručno povjerenstvo škole

Comments


bottom of page