top of page

Zadovoljstvo nam je pozvati naše učenike 7. i 8. razreda na sudjelovanje u trodnevnoj online radionici Nanobit Learning Labs – Put extra into education, na kojoj će im Artisti i Game Developeri Nanobita približiti područja Game Arta i Game Developmenta.


Cilj radionice je upoznati učenike s procesom razvoja igara te potaknuti njihov interes za ova područja već u ranoj dobi jer vjerujemo da u gaming i IT industriji leži veliki potencijal za budućnost.


Radionica bi se održala od 5. do 7. srpnja 2021. godine u prijepodnevnim satima preko MS Teams platforme.


Sama radionica zamišljena je tako da se prvi dan posveti temi Game Arta, dok bi preostala dva dana bila rezervirana za temu Game Developmenta. Detaljniji raspored možete pronaći u privitku.


Kako bi se mogli kvalitetno posvetiti svakom učeniku, broj učenika koji mogu sudjelovati na prvoj radionici (Game Art) je ograničen na 10, dok u drugoj radionici (Game Development) može sudjelovati maksimalno 15 učenika.


Molim Vas da se svi zainteresirani učenici prijave putem online forme najkasnije do 15. lipnja. U formi je potrebno navesti ime i prezime, razred te radionicu za koju su zainteresirani (Game Art, Game Development ili obje).


S obzirom na ograničeni broj sudionika, ukoliko se prijavi više sudionika, odabir će se vršiti prema redoslijedu prijave. Također, imajte na umu da je, radi aktivnog sudjelovanja u interaktivnom dijelu radionica, na radionici potrebno imati svoje računalo, laptop ili tablet.


Više o samoj firmi možete pogledati na njihovoj web stranici.



bottom of page