Dragi prvašići, DRAGI SVI OSTALI UČENICI naše škole, poštovani roditelji,

vjerujemo kako s nestrpljenjem i radošću očekujete prvi dan nastave.

Sudeći po trenutnoj epidemiološkoj situaciji, pred nama je još jedna neobična i izazovna školska godina. No, za Cankaricu je svaki izazov ujedno i prilika za učenje i razvoj, stoga nema mjesta zabrinutosti.

Budući da smjernice i naputci nadležnih institucija još uvijek pristižu, ovim vas putem molimo za strpljenje prije nego objavimo konkretne i jasne informacije o organizaciji prvog dana škole. Također vas molimo za razumijevanje jer postoji velika mogućnost kako ćemo iste biti u prilici objaviti tek krajem nadolazećeg tjedna.

Pratite redovito mrežnu stranicu škole na kojoj ćemo objavljivati najnovije službene obavijesti o početku nove školske godine kako nam budu pristizale.

Uz želju za dobrim zdravljem srdačno vas pozdravljamo!

Vaša Cankarica

Recent Posts

See All

POTPISIVANJE UGOVORA ZA BORAVAK

Potpisivanje ugovora za produženi boravak u školskoj godini 2020./2021. potpisivat će se u ponedjeljak 14.9.2020. u vremenu od 15:00-17:00 h u sjenici na školskom dvorištu. Molimo roditelje da unatoč

OBAVIJEST RODITELJIMA DJECE U PRODUŽENOM BORAVKU

CIJENA PROGRAMA PRODUŽENOG BORAVKA ZA 2020. GODINU Službeni glasnik Grada Zagreba broj 24 od 17. prosinca 2019. godine (Program javnih potreba u osnovnoškolskom odgoju i obrazovanju Grada Zagreba za 2

Osnovna škola Ivana Cankara | Cankareva 10, Zagreb | +38513702048 | cankarica@os-icankara-zg.skole.hr

© Osnovna škola Ivana Cankara. Sva prava pridržana.