Dragi prvašići, DRAGI SVI OSTALI UČENICI naše škole, poštovani roditelji,

vjerujemo kako s nestrpljenjem i radošću očekujete prvi dan nastave.

Sudeći po trenutnoj epidemiološkoj situaciji, pred nama je još jedna neobična i izazovna školska godina. No, za Cankaricu je svaki izazov ujedno i prilika za učenje i razvoj, stoga nema mjesta zabrinutosti.

Budući da smjernice i naputci nadležnih institucija još uvijek pristižu, ovim vas putem molimo za strpljenje prije nego objavimo konkretne i jasne informacije o organizaciji prvog dana škole. Također vas molimo za razumijevanje jer postoji velika mogućnost kako ćemo iste biti u prilici objaviti tek krajem nadolazećeg tjedna.

Pratite redovito mrežnu stranicu škole na kojoj ćemo objavljivati najnovije službene obavijesti o početku nove školske godine kako nam budu pristizale.

Uz želju za dobrim zdravljem srdačno vas pozdravljamo!

Vaša Cankarica

Recent Posts

See All

6. VAGANJE BATERIJA

Šesto vaganje starih baterija za mjesec svibanj održat će se u četvrtak, 6.5.2021. od 9,30 do 11,05h (3. i 4. sat) u predvorju škole. Puno hvala na dosadašnjem trudu i sudjelovanju.

PROLJETNI PRAZNICI

​ Poštovani roditelji i dragi učenici, ​ obavještavamo Vas da je u četvrtak zadnji dan nastave prije proljetnih praznika. ​ Proljetni praznici počinju 2. travnja 2021. godine i završavaju 9. travnja 2