top of page

Winter Wonderland

Cilj projekta je upoznati zimske aktivnosti vršnjaka u drugim zemljama, razvijanje prijateljstva i suradnje, učenje o svojoj tradiciji te tradiciji drugih zemalja, razvoj kreativnosti te digitalnih, socijalni kompetencija te kompetencija komunikacije na materinskom i stranom jeziku.

Projekt obuhvaća pet vrsta zimskih aktivnosti: zimske aktivnosti u zatvorenom, zimske aktivnosti na otvorenom, zimski obrti za djecu, učenje o snijegu, praznici.

PREDSTAVLJANJE ŠKOLE

Izrađujemo ukrase za naše partnere...

Izradili smo ukrase za svoje partnere. Ukrasi će krasiti njihove prozore i božićna drvca. Preostaje nam još poslati naše ukrase na njihove adrese i čekati ukrase koje će oni poslati nama. 

Napravili smo snježnu oluju u staklenci

Zajednički logo projekta

Učenici svih zemalja partnera osmislili su svoj logo koji su dizajnirali u online programu Colorillo. Na kraju smo sve ideje objedinili u jednu i tako stvorili zajednički logo.

Izložba radova Zimska zemlja čuda

Naslikali smo svoju Zimsku zemlju čuda i njezinu čaroliju. Radove smo izložili u predvorju naše škole gdje će stajati do kraja pologudišta. Nakon toga ćemo ih poslati u Litvu na međunarodnu izložbu.

Čestitke i ukrasi stižu na poslane adrese

Naše su čestitke i ukrasi stigli u druge zemlje, a u našu su školu pristigle omotnice sa čestitkama i ukrasima naših međunarodnih prijatelja.

Naša je omotnica stigla u Litvu.

Božićni koncert

Sretan Božić svakome -
00:00
Christmas Tree -
00:00
Christmas Tree - Zvončići
00:00

Međunarodna izložba

Tjedan sigurnijeg interneta

Zimske radosti

kfojkd.png
bottom of page