2018./2019.

Cankarica ima državnog prvaka iz matematike

Fabijan Cikač, učenik 5. razreda, na državnom natjecanju iz matematike osvojio je prvo mjesto!!!!

Iskreno čestitamo Fabijanu i njegovoj mentorici prof. Evi Arapović.

BRAVO, BRAVO!

Ponosni smo na vas!

2015./2016.

Ravnateljica nagradila učenikegodine

Osnovna škola Ivana Cankara oduvijek je cijenila i poticala izvrsnost svojih učenika, a oni joj to iz godine u godinu vraćaju na najbolji mogući način. Ove je godine preko 50 učenika svoju izvrsnost pokazalo na raznim natjecanjima od županijske, preko državne pa sve do međunarodne razine. Za sve njih upriličena je svečanost na kojoj su pohvaljeni i nagrađeni za izniman trud i postignuti uspjeh te prigodno nagrađeni. Čestitamo nagrađenim učenicima i vjerujemo da će biti poticaj i drugima da se trude i ulažu u sebe jer jedino društvo koje ulaže u znanje može napredovati.

Čestitamo još jednom svim nagrađenim učenicima i njihovim mentorima i želimo im još mnogo uspjeha u školovanju i životu.

ŽUPANIJSKO NATJECANJE U POZNAVANJU NJEMAČKOGA JEZIKA

 

Čestitamo našim učenicima: Vanessi Merkaš, Bruni Bajanu i Donatu Gabrijelu Kataleniću te njihovoj mentorici, profesorici Gordani Kram na plasmanu na županijsku razinu natjecanja u poznavanju njemačkoga jezika i želimo im puno uspjeha na  županjskom natjecanju!

 

 

ŽUPANIJSKO NATJECANJE U POZNAVANJU ENGLESKOGA JEZIKA

 

Čestitamo našoj učenici Hani Srni i njenoj mentorici, profesorici Tini Heinrich na plasmanu na županijsku razinu natjecanja u poznavanju engleskoga jezika i želimo im puno uspjeha na županijskome natjecanju!

 

LUCKO

U subotu 23.1.2016. učenici naše škole pod vodstvom profesorice Eve Arapović nastupili su na 7. Ekipnom natjecanju osnovnih škola iz matematike koje se održalo u Gimnaziji Lucijana Vranjanina. U konkurenciji 109 ekipa iz 51 osnovne škole naše su dvije ekipe zauzele 35. i 51. mjesto.

Školu su predstavljali osmaši/ce Doria Herceg, Lina Ludaš, Jan Matić i Bruno Bajan te sedmaši Andrija Čutura, Josip Pavlić, Igor Vulelija i Marko Bolt.

2014./2015.

  • Daria Arapović, učenica 8.b razreda osvojila je 6. mjesto na Županijskom natjecanju iz biologije.

Lidrano 2015.

2. veljače 2015. godine, Heda Marin učenica 1.a razreda naše škole  sudjelovala je na županijskoj smotri LiDraNo koja se održala u  kazalištu Kerempuh. 


Tamo je sve prisutne oduševila svojim monologom "Kako me zovu" koji je napisala Sanja Pilić. Hedina mentorica je učiteljica Irena Sremić. Dakako, trebalo je puno truda, napora i dobre volje da bi se postigao takav uspjeh. Stoga, čestitamo i puno uspjeha želimo i u daljnjem radu.

Show More

Lidrano 2014.

Kao i svake, tako je i ove godine naša škola sudjelovala na općinskoj smotri LIDRANO 21.1.2014. I ove godine škola domaćin je bila OŠ Stenjevec. U scenskim pojedinačnim nastupima našu školu su predstavljale Antonela Boras, 3.b, mentor Irena Sremić (Marela Mimica:"Tovarčićeve brige") i Katja Rožmarić,3.b, mentor:Irena Sremić (Franz Hohler: "Bolest"). Na županijsku smotru LIDRANA uspješno se plasirala Katja Rožmarić te nastupila 3.2.2014. u kazalištu Kerempuh.

 

Čestitamo našim učenicama i njihovoj mentorici na ostvarenom uspjehu i želimo im mnogo uspjeha u daljnjem natjecanjima i radu.

 

Osnovna škola Ivana Cankara | Cankareva 10, Zagreb | +38513702048 | cankarica@os-icankara-zg.skole.hr

© Osnovna škola Ivana Cankara. Sva prava pridržana.